LA TROCA SERVEI JURÍDIC

Formació: dret per a cuidar la infància

Cuidant els nostres fills i filles, moltes vegades dubtem sobre com actuar dins els hospitals, les escoles, la pròpia família, l’entorn… De vegades sentim que faríem les coses d’una manera determinada, però no ho fem perquè no sabem si podem fer-ho, per por davant una amenaça… Conèixer els drets que tenim i que no tenim, haver pensat i haver parlat sobre els dubtes, les opcions, les preguntes, les respostes, les situacions, les estratègies… tot això ens pot ajudar a actuar amb més confiança.

 

Dret per a cuidar la infància

Proposta d’apoderament a través del Dret dirigida a persones que cuiden infants.

 

A La Troca us proposem aquest taller que pensem us pot ajudar a estar millor situats i situades en algunes decisions que afecten als infants. El taller està format per diferents mòduls i el podeu crear a mida, triant els mòduls que us interessin. No cal saber dret, ni tenir estudis, per a seguir-lo. Els mòduls són els següents:

M1: ¿Qui és qui?

M2: Dret, part i cures de l’infant.

M3: Dret i alletament.

M4: Dret i educació.

M5: Dret i família.

Cliqueu sobre la imatge per descarregar-vos el programa complert.

Dirigit a associacions, grups de criança, comunitats educatives… si sou pares i mares, podeu crear un grup amb els vostres amics i amigues (pares i mares) i fer el taller junts… Compartim allò que ens ajuda!

Crèdit fotogràfic: Photo on Foter.com


Publicada

a