LA TROCA SERVEI JURÍDIC

CONTRACTACIÓ PÚBLICA ALIMENTÀRIA

La contractació pública alimentària és una eina perquè en els menjadors que gestionen els poders públics esdevinguin saludables, ecològics i de proximitat. No es tracte d’omplir panxes, es tracte de donar font de salut a través dels aliments i d’empènyer cap a una sostenibilitat territorial i ambiental i cuidar una economia circular.

Estar segurs quan contractem (taller 11 octubre)

Comprar un cotxe de segona mà, llogar un pis, deixar diners a un familiar, guardar els “trastos” a un amic, contractar algú que faci classes particulars… Fem moltes d’aquestes coses però, com les fem?

A La Troca hem vist que molts dels conflictes entre particulars tenen el seu origen en l’inici de la relació, en el pacte, en el contracte.

Puc fer un contracte si tinc 16 anys?

El contracte ha de ser escrit?

L’haig de portar al Notari, Registre o algun altre lloc?

Haig de pagar impostos per fer un contracte?

Com puc fer que el contracte digui allò que realment vull?

Què faig si l’altre incompleix allò que vam pactar?

Puc «trencar» un pacte que he fet anteriorment?

Totes aquestes preguntes es poden respondre tenint unes nocions mínimes sobre contractació bàsica i quotidiana. A La Troca oferim un taller per a què adquiriu aquests coneixements. Ho explicarem i ho practicarem de manera planera i senzilla. Serà el proper dia 11 d’octubre, a les 19:00h.

Per a veure el programa, cliqueu aquí: programa 1ª jornada.

Aquest curs s’emmarca dins el I Cicle La Troca, dedicat als actes de voluntat.

Us hi esperem!


Publicada

a

,