LA TROCA SERVEI JURÍDIC

CONTRACTACIÓ PÚBLICA ALIMENTÀRIA

La contractació pública alimentària és una eina perquè en els menjadors que gestionen els poders públics esdevinguin saludables, ecològics i de proximitat. No es tracte d’omplir panxes, es tracte de donar font de salut a través dels aliments i d’empènyer cap a una sostenibilitat territorial i ambiental i cuidar una economia circular.

ALTSASU (I)

Els delictes pels que els Magistrats de l’Audiència Nacional condemnen als joves són:

Desordres públics arts 557 i 557 bis 2 i 3 del Codi Penal

Atemptat contra l’autoritat art 550 del Codi Penal

Tres delictes de lesions art. 147.1 del Codi Penal

Delictes d’amenaces greus art 169.1 del Codi Penal

La Troca considerem que aquesta sentència és política i al llarg d’aquests dies anirem exposant les nostres raons contràries i desgranant els delictes pels quals els joves han estat condemnats i la prova, existent (o no), per a fer-ho.

Penes elevades, vuit joves. Els magistrats dediquen seixanta-vuit pàgines de sentència de les quals només cinc expliquen el relat dels fets. Poc a descriure i a relatar perquè no hi ha massa a escriure ni a relatar.

Molt a justificar i a fonamentar quan les condemnes no acompanyen els fets provats.

Desordres públics

Qui altera la pau pública (art 557) + que l’acte resulti potencialment perillós per la vida de les persones o pugui causar lesions (art 557 bis 2) + quan els fets es portin a terme a una manifestació o reunió nombrosa (art 557 bis 3)

Pengem aquest video de l’exterior del Bar el dia dels fets que posen en dubte la tesi dels magistrats:

https://www.youtube.com/watch?v=pGQKeuH7Yso#action=share

 


Publicada

a